Abonare LifeIsNotAFight

Abonare

duminică, 11 decembrie 2016

Scrisoare catre mine

 
Poate vor fi perioade mai rele. Si mai rele.Poate vor fi din ce in ce mai bune.
Si oricum ar fi, te rog, sa iti amintesti, ca mai sunt atatea lucruri de facut. Atatea locuri de vizitat, atatea momente frumoase de trait. Atatea amintiri si momente frumoase pe care le-ai trait. Atatia oameni minunati care sunt alaturi de tine si care te iubesc.

Si au fost momente groaznice. Cand au murit ai tai, cand te-ai dat peste cap cu masina, cand corpul tau ti-a aratat cat de rau poti sa fii de fapt, cand ai simtit ca ai ramas singura, cand prietenii tai au plecat, cand ai suferit din dragoste, si peste toate, aveai si scleroza multipla. Si ti-a fost frica, si iti doreai doar sa dormi. Dar te trezeai. Si ai luat-o de la capat de fiecare data. Asa ca ai trait noi momente frumoase, ai invatat lucruri noi, despre lume si despre tine, despre cei din jurul tau, ai cunoscut oameni noi, speciali, care ti-au aratat alte parti ale tale, pe care le-ai decoperit cu entuziasm.


Ai suferit cand ai dansat pentru ultima oara. La Ceainaria Cinci, la Tribal Cafe, Desi la duet,faptul ca dansai cu prietena ta, a fost maxim de distractiv, la fiecare pas simteai ca ti se sparg picioarele. Dar ai improvizat si le-a placut.Iar apoi ai decis sa nu mai dansezi. Cand auzeai Shakira, preferata ta, schimbai postul, pentru ca durea prea tare. 

Dar ai trecut de asta. Desi ai plans, ti-ai dat seama ca poate nu asta trebuie sa faci. Poate misiunea ta e sa faci ceva...stand jos.
Si te-ai apucat sa inveti ceva nou. Acum incepi al treilea an de formare in Analiza Tranzactionala si anul 2 de facultate. Poate prin psihoterapie o sa poti sa ii ghidezi si pe altii sa isi gaseasca drumul.

Poate prin blogul tau ai ajuns deja la alti oameni, care inca isi cauta drumul, si poate faci o mica schimbare in mentalitatea lor. Si merita si daca o singura persoana din cei la care ajungi schimba ceva in bine in viata ei.

Orice viata e pretioasa. Viata ta e pretioasa. Urmeaza sa creezi noi lucruri minunate, sa traiesti experiente fascinante, sa cunosti oameni speciali. Asa ca, oricat ar fi de greu la un moment dat, aminteste-ti ca ce  e greu trece, si ca ramai cu lectiile importante pe care le-ai invatat.

Si nu uita, ca te iubesc
Florenta


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu