Abonare LifeIsNotAFight

Abonare

vineri, 2 octombrie 2015

Ce mi-a spus medicul iridolog



Pot sa spun ca am trait o experienta foarte interesanta. A venit intr-un moment in care nu mai gaseam motivatie intrinseca, nu mai reuseam sa vad partile bune (de fapt le vedeam, intotdeauna sunt si parti bune. Nu reuseam sa le constientizez), pe scurt eram cam deprimata. Mi se parea ca depun un efort foarte mare, cu tot ce fac, si dieta, si sport, psihologie, toate cartile citite, eforturi sa ma mentin pozitiva si sa nu pic... si am picat. Cred ca in primul rand am picat psihic, simteam ca imi ajunge, nu mai vedeam sensul bolii acum. Ok, am facut muuulte schimbari, am invatat multe, si speranta mea era macar sa nu fiu mai rau.

Poate  a fost si vina temperaturilor groaznice din vara, mult timp m-am ascuns de soare, nu prea am iesit din casa...ceea ce nu a ajutat. Nu mai stiam ce sa fac. Am inceput sa caut cursuri de AIKIDO (arte martiale), gandindu-ma ca poate asta va reconcilia parti din mine care nu ajung la o invoiala...
In sfarsit, cineva de la cursul de Analiza Tranzactionala mi-a recomandat un medic iridolog. Medicul iridolog iti citeste in iris. Toate problemele. Pare...magic, pana la vrajitorie :))

Auzisem despre asta acum cativa ani, mi se parea foarte interesant.. Nu m-am gandit ca ar avea cum sa ma ajute pe mine.Sa se uite in ochii mei si sa vada..ce? Leziuni cerebrale? Really?
Daar, avand in vedere ca eram destul de disperata... omul la disperare la incearca pe toate. Desi (cum a spus si doctorita mea care ma are sub supervizare, pe mine nu ma impresioneaza orice. Tocmai ca am incercat si citit destul de mult in ultimii 10 ani, si cred ca am discernamant in ceea ce priveste lucrurile de genul asta. De exemplu, nu as incerca bioenergia...Nu zic ca nu poate functiona, in niciun caz, dar pana la urma cred ca nu am ajuns in punctul in care sa incerc si asta!).

Mi-am facut programare prin telefon (for the record am dat doar numele mic). Am ajuns la cabinet, nu m-a intrebat nimeni nimic, m-a asezat pe scaun si s-a uitat cu o lupa in ochii mei. Si a inceput sa imi spuna toate problemele pe care le am (indiferent ca le stiam sau nu), si mai mult de atat , dupa asta, mi-a spus si cauzele.

Frapant pentru mine a fost ca m-a intrebat, dupa terminarea consultului ocular, daca am luat antibiotice o perioada mai lunga. "Da, pentru Lyme", am raspuns. " Ciudat, nu am vazut Lyme". (Tocmai primisem analizele cu o zi inainte...negativ pentru Lyme -testul WesternBlot si inca niste indicatori , rezultatul fiind ca nu exista nicio suspiciune ca ar reveni boala). I-am povestit asta, si ca am facut niste cure puternice de antibiotic acum 3 ani, timp de un an. Se pare ca protectia hepatica pe care am facut-o nu a fost suficienta. Ficatul este foarte obosit pentru o persoana de varsta mea.
Mi-a mai povestit niste mici problemute pe care stiam ca le am, si am ajuns la demienilizare. M-a intrebat daca stiam de asta (nu m-a vazut mergand prea mult!). Si m-a intrebat daca stiu ce s-a intamplat la nastere, pentru ca de atunci am asta. Iar asta chiar a fost o noutate.
Se pare ca la nastere , la un moment dat a fost o lipsa de oxigenare, care mi-a afectat creierul. De aici si leziunile. Daca s-ar fi descoperit atunci, cu tratament pana la 5-6 ani, se vindeca. Acum, "incercam sa peticim". Pentru mine, asta este suficient de bine. Nu mai sunt asa pornita sa ma fac bine 100%, nici nu stiu daca mai sper la asta,nu cred... Vreau sa fiu macar mai bine.
Mi-a mai spus (de fapt primul lucru pe care mi l-a spus) ca am o mare problema emotionala... Asta s-ar putea sa nu fie o noutate pentru oricine ajunge in cabinetul unui medic...
In final, mi-a dat un tratament pentru 6 luni. Nimic foarte chimic, le gasesc si la plafar... Dar in concentratii mari, si anumite combinatii.
Peste 2 luni, mai fac un consult.

Am fost destul de impresionata. Stiu ca ma motiveaza doar ideea de un nou plan, ceva nou ce nu am mai incercat, care stiu ca nu imi poate face rau.
Si imi dau seama ca pentru toate problemele pe care le-a vazut...ar fi trebuit sa fac o gramada de alte analize...mai mult timp, mai multi bani...
Din nou, am vrut sa scriu despre asta gandindu-ma ca poate mai sunt persoane in situatia mea, care nu mai stiu de unde sa o apuce, ce sa mai incerce. Momentan nu pot sa spun daca functioneaza tratamentul, nici nu a venit comanda de pastile, dar pana imi dau eu seama daca functioneaza sau nu, altcineva nu ar vrea sa piarda timp, ci sa incerce :)
Cu dragoste,
Florenta

2 comentarii:

  1. Bună,
    Nu am văzut numele medicului iridolog în articol (sau poate mi-a scapat). Mi-l poți indica și mie pe acest dr?
    Mulțumesc anticipat și îți doresc liniște sufleteasca și o stare acuta de fericire:)!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună,
    Nu am văzut numele medicului iridolog în articol (sau poate mi-a scapat). Mi-l poți indica și mie pe acest dr?
    Mulțumesc anticipat și îți doresc liniște sufleteasca și o stare acuta de fericire:)!

    RăspundețiȘtergere